Wat zeggen klanten over ons?

Bij Bosch Car Service Amsterdam ZO waarderen wij uw mening! Hieronder zijn enkele reviews weergeven van klanten die ons ervaren hebben.

 

- Pech onderweg zeer kundig en vriendelijk verholpen door Bosch car service! We zijn jullie zeer erkentelijk en gaan onze Amsterdamse vrienden op jullie garage wijzen!
Met vriendelijke groet,
Haags koppel

 

- Zeer tevreden over Bosch Car Service A'dam Z-O/Bullewijk. Kwam er terecht via verzekering, maar ben na de garantieperiode als particuliere klant gebleven! Ze maken altijd tijd voor je, overleggen wat er gaat gebeuren en bellen tijdens de werkzaamheden indien nodig nog voor overleg. Kortom: heel transparant en uiterst vriendelijk! Voor mij het omrijden zeker waard. En een verademing na andere garages waar ik vaak in het duister tastte. Ook fijn dat ze je van en naar metro kunnen halen/brengen. Een tevreden klant!

 

- Vandaag een aankoop keuring laten doen. Eerst aan de telefoon prima geholpen, want het was voor ons de eerste keer dat we dit deden. We konden gewoon langskomen, werden vriendelijk en serieus geholpen. Erg prettig, zeker omdat het voor ons veel duidelijkheid verschafte over de staat van de auto en de eventuele ongeveer kosten om alles te herstellen. Een prima adresje dus voor een eerlijk advies!

 

- Zeer goede garage. Vriendelijk en kundig personeel en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Alles gaat in goed overleg, zo sta je nooit voor een verrassing als je de rekening krijgt. Voor AMC-medewerkers helemaal ideaal: op loopafstand maar als het nodig is willen ze je er zelfs nog naartoe rijden!

 

- Vakkundige en zeer plezierige service. Meesters in het opsporen van moeilijk te traceren problemen. Kleinschalige garage maar juist daardoor uitstekende aandacht voor de klant en de auto. Zeker het aanraden waard!